EK voetbal | meer genieten Holland House | 9, 13 & 17 juni

MEER GENIETEN GAAT VOOR ORANJE
Nog even en dan gaat het EK-geweld los. Voor alle voetballiefhebbers & genieters van Hollandse gezelligheid wordt meer genieten omgetoverd tot ‘Holland House’. De vergaderkamer, het dakterras en ons achterplaatsje worden ingericht voor een avondje voetbalspectakel.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN
De eerste drie wedstrijden gaan we met het eten aanhaken op het land  waartegen we spelen. Voor de wedstrijd kan er gegeten worden. Verder is er pils van de tap en frisdranken en wijn. Doorlopend kan er bittergarnituur besteld worden.

Zaterdag 9 juni | menu Denemarken vanaf 17:30 uur geserveerd

Woensdag 13 juni | menu Duitsland vanaf 18:00 uur geserveerd

Zondag 17 juni | menu Portugal vanaf 18:00 uur geserveerd

TOEGANG & RESERVEREN VOOR ETEN
Toegang tot meer genieten Holland House bedraagt 5,00 euro. De prijs voor het menu bedraagt 12,50 euro per persoon. Er dient drie dagen voor aanvang van de wedstrijd gereserveerd te worden voor het eten. De hapjes en dranken worden per consumptie of fles direct afgerekend.

BEDRIJFSARRANGEMENT 
Voor bedrijven die hun relaties of collega’s willen trakteren op een leuk avondje uit, is het mogelijk om een arrangement te boeken. Afhankelijk van de wens kan er een toegangskaart gekocht worden met eten, drank of een combinatie voor beide.

PROMOTIE EN RESERVEREN
De promotie van dit evenement zal plaatsvinden via Facebook, daar kan men zich ook aanmelden als gast. Reserveringen hebben altijd voorrang op de vrije kaartverkoop aan de deur.

Over meergenieten

Owner of Meer Genieten
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie